Ορεκτικά

Ορεκτικά

Ορεκτικά

Φυσικά από το μενού μας δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα τα ορεκτικά μας, μια εξαιρετική πρόταση για να απογειώσετε το γεύμα σας!

Σαλάτες

Σαλάτες

Σαλάτες

Συνοδεύστε το γεύμα σας με ευχάριστα δροσερές σαλάτες από αγνά και φρέσκα υλικά, σε ένα φεστιβάλ γεύσης και χρωμάτων. Οι αυθεντικότερες ελληνικές γεύσεις ξεχωριστής διατροφικής αξίας σε αναπάντεχους συνδυασμούς από εκλεκτής ποιότητας πρώτες ύλες. Ένας ισορροπημένος συνδυασμός παράδοσης και ποιότητας.

Οι σαλάτες με αγνά και φρέσκα υλικά φτιάχνονται στο κατάστημά μας κατόπιν της παραγγελίας σας.

Καλαμάκια

Καλαμάκια

Καλαμάκια

Το menu επικεντρώνεται στην ποιότητα της γεύσης με μία σειρά από εκλεκτά κρέατα. Ασύγκριτης γεύσης καλαμάκια, αποτελούν το σήμα κατατεθέν του μενού μας, μία δανική επιλογή για όλες τις ώρες! Έχουν αποσπάσει την προσοχή και έχουν δημιουργήσει φανατικούς πελάτες.

Τυλιχτά – Αραβικές – Σκεπαστές – Σάντουιτς

Τυλιχτά – Αραβικές – Σκεπαστές – Σάντουιτς

Τυλιχτά-Αραβικές-Σκεπαστές-Σάντουιτς-Κυπριακές

Με συνέπεια προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα για αυτό και οι γέυσεις μας δεν τελειώνουν ποτέ! Επιλέξτε το κρέας σας στον ιδανικό για εσάς βαθμό ψησίματος. Καλοψημένο ή ζουμερό medium rare μοσχαρίσιο καλαμάκι, κοτόπουλο ή κεμπαπ, την πίτα σας πολύσπορη ή αυθεντική. Λαχταριστές σκεπαστές, κυπριακές και αραβικές πίτες και χορταστικά σάντουιτς.

Μερίδες-Με το κιλό

Μερίδες-Με το κιλό

Μερίδες

Περίοπτη θέση στο μενού μας έχουν οι πλούσιες ποικιλίες μας. Signature πιάτα αφιερωμένα στους καλοφαγάδες, απίθανοι γευστικοί συνδυασμοί και εκρηκτικές προτάσεις που θα ταρακουνήσουν το γεύμα σας. Με επιρροές και από την ελληνική κουζίνα είναι ικανά να εντυπωσιάσουν και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Διανομη κατ’ οικων

«θα σας τα ντελιβερίσουμε προσωπικώς» …
με ένα τηλεφώνημα στο 210 98 14 000 | 210 98 26 100 απολαύστε τα πιάτα από το πλήρες μενού μας,
σε εξαιρετική σχέση αξίας, ποιότητας και ποσότητας.
Kαθημερινά : 12:00 πμ – 1:00 μμ